Catch – заклад, де подають вісім видів найсвіжіших устриць, а також крабів, лобстерів, морських їжаків і рибу.






У меню гаспачо з крабом та ікрою форелі, різотто з чорнилом каракатиці, карамелізований запечений лосось, а з солодощів – горіховий щербет і фісташковий торт з морозивом матча. Щомісяця на відкритій кухні ресторану на очах у гостей проходить процес обробки туші блакитного тунця. Особлива гордість закладу – винна карта, де представлено понад 250 видів шампанського і понад 100 білих вин. Щороку винна карта Catch нагороджується двома келихами від американського видання Wine Spectator.
У закладі діє дрес-код (smart and elegant), який забороняє знаходження в закладі у спортивному, пляжкому, відвертому одязі, худі, шортів та головних уборах.