У ресторані “SHO” знають, що смачно має бути не тільки на смак, а й на запах, на дотик, на вигляд!











Тому весь посуд, створений українськими майстрами вручну, щоб навіть очі могли трохи наїстися красою.
Ресторан вражає своєю площею в 1200 кв.метрів і скляними фасадами. На вході зустрічають дівчата-хостес у традиційних українських вишиванках від українського дизайнера Vita Kin, а зі стелі до підлоги звисають різноманітні коси з вовни мериносової кози.
Столи, дров’єри та дерев’яні ставки зроблені з дерева привезеного із Закарпаття, деяким близько 500 років.
Між першим і другим поверхом нависають 5-метрові люстри з глини, зібрані і привезені спеціально з Африки. Багато інших елементів інтер’єру, так само привезені з Африки.
Меню складено виключно з традиційних українських страв і позиціонує «як вдома»: котлета по-київськи, оладки з цукіні, вареники з картоплею і вишнею, а на десерт пропонують скуштувати пломбір за іменитим рецептом.
Справжні любителі кави можуть спокійно довіриться В’ячеславу Бабичу. В’ячеслав носить звання «чемпіона світу із заварювання кави в джезві».
На другому поверсі ресторану розташована відкрита кухня і піч. В печі випікають бородинський і пшеничний хліб, який можна не тільки скуштувати в закладі, а й придбати для дому.